Onze salon

Kapsalon Hairdrezz heeft sindskort een metamorfose ondergaan

Voor een nieuwe coupe ben je bij Kapsalon Hairdrezz in Hooglanderveen aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren haarexperts en helpen jou graag te doen stralen en zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kan zijn. 

Goede verzorging door regelmatig knippen

Door je haren regelmatig te laten knippen, zorg je ervoor dat deze goed verzorgd blijven. Het is aan te raden dit steeds om de zes weken te doen. Bij kapsalon Hairdrezz kun je terecht voor het laten bijwerken van je kapsel. We knippen de punten bij en brengen het weer in model. Onze kappers en kapsters hebben jarenlange ervaring met wassen, knippen en kleuren.

Een ander kapsel

Misschien wil je wel eens een ander model proberen? Kapsalon Hairdrezz geeft professioneel advies. We kijken naar de vorm van je gezicht en naar je stijl, en naar wat daar goed bij past. Het totaalplaatje moet helemaal kloppen! We wassen, knippen en kleuren je haren in het door jou gewenste model. Wij staan vervolgens garant voor een prachtig resultaat. Informeer naar prijzen of maak direct online een afspraak

Ons verhaal

Kapsalon Hairdrezz was van oorsprong een familiebedrijf. In 1950 begon Teus van de Brug een kapsalon in Hooglanderveen. Na zijn overlijden in 1971 namen Jos en Truus (dochter van Teus) de zaak van hem over.

Jos en Truus hadden al snel, naast de kapsalon, een schoonheidssalon en een drogisterij.

In 1999 ging dochter Christa ook in de zaak werken en werd net als haar moeder schoonheidsspecialiste. Aangezien Jos en Truus zich meer wilden richten op hun kapsalon en schoonheidssalon, namen zij in 2008 afscheid van de drogisterij. Per 1 april 2021 deden Jos en Truus een stap terug en is de kapsalon overgenomen door Gerdien. De kapsalon gaat verder onder de naam: Hairdrezz. Christa gaat vol vertrouwen verder met Schoonheidssalon Helmich.