Onze salon

Kapsalon Hairdrezz heeft een metamorfose ondergaan


Voor een nieuwe coupe ben je bij Kapsalon Hairdrezz in Hooglanderveen aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren haarexperts en helpen jou graag te doen stralen en zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kan zijn. 

Goede verzorging door regelmatig knippen

Door je haren regelmatig te laten knippen, zorg je ervoor dat deze goed verzorgd blijven. Het is aan te raden dit steeds om de zes weken te doen. Bij kapsalon Hairdrezz kun je terecht voor het laten bijwerken van je kapsel. We knippen de punten bij en brengen het weer in model. Onze kappers en kapsters hebben jarenlange ervaring met wassen, knippen en kleuren.

Een ander kapsel

Misschien wil je wel eens een ander model proberen? Kapsalon Hairdrezz geeft professioneel advies. We kijken naar de vorm van je gezicht en naar je stijl, en naar wat daar goed bij past. Het totaalplaatje moet helemaal kloppen! We wassen, knippen en kleuren je haren in het door jou gewenste model. Wij staan vervolgens garant voor een prachtig resultaat. Informeer naar prijzen of maak direct online een afspraak