Kapper Hooglanderveen

Hairdrezz is dé kapper van Hooglanderveen! In maart 2021 is de salon helemaal vernieuwd en is het een modieuze, sfeervolle kapsalon geworden. Dé perfecte plek voor de ultieme beleving tijdens de behandeling!

Kapper Hooglanderveen, Hairdrezz

Vakkundig en ervaren zijn de woorden die perfect passen bij Hairdrezz. Onze stylisten zijn in staat jou op de juiste manier te adviseren, zijn op de hoogte van de laatste trends en weten ook dit toe te passen op ieder type haar.

Kapper nodig in Hooglanderveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, je kan online of telefonisch een afspraak inplannen of langs komen in de salon. Wij nemen alle tijd voor onze klanten en bieden tijdens het wachten graag een koppie koffie of thee aan.

Hairdrezz maakt uitsluitend gebruik van Keune producten. Deze zijn van hoge kwaliteit, in de eigen in Nederland gevestigde fabriek ontworpen en uitgebreid gestest.
Omdat wij Keune ambassadeur zijn mogen we niet alleen zelf de producten toepassen maar mogen wij onze producten ook beschikbaar stellen voor onze klanten voor een scherpe prijs!

Wij geven graag advies hoe jouw haar in top conditie komt en wat daar voor nodig is!

Bezoek ons

Van Tuyllstraat 15, 3829 AA, Hooglanderveen

Bel ons

Contactformulier

Hairdrezz is gevestigd in Hooglanderveen. Hooglanderveen is een dorp in de gemeente Amersfoort en vlakbij Hoogland. Ben je opzoek naar een kapsalon in de buurt van Hoogland waar kappers jarenlange ervaring in het vak hebben? Dan ben je bij Hairderzz aan het juiste adres. Hairdrezz is de kapper van Hooglanderveen en omgeving!

Al jaren lang is op deze locatie een kapsalon gevestigd, voorheen Kapsalon Helmich en sinds april 2021 is het Hairdrezz geworden. Dezelfde salon, dezelfde kapsters maar in een nieuw en fris jasje!

Hairdrezz zorgt ervoor dat vele mensen uit het dorp er met fantastisch haar bijlopen. Ben je niet tevreden na een behandeling? Geen probleem, wij gaan net zolang door totdat u meer dan tevreden bent! Het gaat er om dat jij tevreden bent met je nieuwe look.

De kapsalon van Hooglanderveen.