Voor mannen

Een combinatie van wetenschap en lef
Onze oprichter, J.M. Keune was apotheker van beroep. In 1922 begon hij met het ontwikkelen van formules die de kappersbranche ingrijpend hebben veranderd.

Nu is het de beurt aan mannen om hun eigen stijl te kiezen met producten die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Het begint allemaal met schoon, gezond haar en producten die gegarandeerd klassiekers zullen worden.

Since 1922

Alles wat een man nodig heeft!

Stylisten en haarsnijders

Elk product van 1922 by J.M. Keune doet precies wat het moet doen. Het beste in mannen naar boven halen. Het begint met eenvoudig te gebruiken reinigende en verzorgende producten die zijn samengesteld om haar en hoofdhuid optimaal voor te bereiden op knippen, kleuren en stylen. Ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor het verzorgen van de baard.

Voor een natuurlijke en makkelijk te onderhouden kleur hebben we producten ontwikkeld die maar 5 minuten hoeven in te werken.

Breid je verzorgingsroutine uit met de beste gezichtsverzorging van Keune. Onze weldadige en luxe Shaving Cream, Beard Oil en Beard Balm kalmeren de huid en houden je baard in het gareel.

Mooi haar begint bij een goede basis

Glanzend, schoon haar en een gezonde hoofdhuid vormen de basis voor een stijlvol en verzorgd herenkapsel. De haarverzorgingsproducten van 1922 by J.M. Keune zijn samengesteld om het haar van mannen mild te reinigen, te versterken en dikker te maken.

Gebruik Deep Cleansing Shampoo voor vet haar. Ga roos tegen met Purifying Shampoo. Stimuleer de hoofdhuid met Refreshing Shampoo. Om voller, dikker haar te krijgen gebruik je Fortifying Shampoo, gevolgd door een hoofdhuidmassage met Fortifying Lotion.

Onze milde Essential Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan ook gebruikt worden als douchegel. Essential Conditioner is ideaal voor haar en baard. Het allerbeste product om de hoofdhuid te stimuleren is Refreshing Conditioner, verrijkt met pepermunt en menthol. Onze nieuwe Shampoo Stick is ideaal voor onderweg.

Reiniging & verzorging

Essential, Fortifying en Deep-Cleansing Shampoos: Inwassen in vochtig haar en hoofdhuid. Uitspoelen. Essential Shampoo is ook geschikt als douchegel.

Fortifying Lotion: Maak het haar handdoekdroog nadat je het met Fortifying Shampoo hebt gewassen en masseer de leave-in lotion in de hoofdhuid.

Purifying Shampoo: Inwassen in vochtig haar en hoofdhuid. Uitspoelen. Opnieuw aanbrengen en twee minuten laten inwerken. Spoel het haar grondig uit. 

Refreshing Shampoo: Inwassen in vochtig haar en hoofdhuid. Min. één minuut laten inwerken. Uitspoelen en indien nodig herhalen.

Conditioner: Na het wassen met shampoo over de lengten en punten verdelen. Laat Essential Conditioner minimaal 1 minuut inwerken en Refreshing Conditioner 1-3 minuten. Uitspoelen.

Shampoo Stick: Met draaiende bewegingen aanbrengen op de hoofdhuid. Inmasseren in het haar en goed uitspoelen.

Strakke coupe of warrige look

Nonchalant en vlot of serieuze stevigheid: herenkappers weten dat een geweldige look bereikt wordt met geweldige producten. Van World-Class Wax tot Classic Gel, de stylingproducten van 1922 by J.M. Keune geven mannen de vrijheid om de stevigheid en glans te kiezen die zij willen.

De meeste van onze 1922-stylingproducten bevatten creatine en proteïnen voor gezond en sterk haar.

1922 by J.M. Keune – Nieuwste producten

Flexibele hold & matte finish Moldable Clay

Flexibele hold & matte finish – Moldable Clay

Voor een sterke, maar flexibele een matte finish – met die frisse, en sensuele 1922 by J.M. Keune geur. Bevat Creatine

Aanbevolen voor: kort tot middellang haar.
Resultaat: stevigheid die makkelijk te restylen is, matte finish.
Toepassing: gebruik een kleine hoeveelheid. Verwarm de Moldable Clay door het tussen je handpalmen te wrijven. Verwerk het door droog haar, daarna stylen zoals gewenst.

Perfecte hold & shine – Strong Hold Wax

Geweldige style en perfecte glans? Onze nieuwe Strong Hold Wax is er speciaal voor om mannenkapsels sterk te houden – met de glans die mannen waarderen. We hebben creatine toegevoegd – en de beroemde geur van 1922 van J.M. Keune, voor een vleugje frisse, warme sensualiteit. Bevat creatine

Aanbevolen voor: kort haar
Resultaat: kapsels blijven op hun plaats, met flexibiliteit en perfecte glans.
Toepassing: wrijf een kleine hoeveelheid tussen je handpalmen. Door vochtig of droog haar wrijven en vervolgens stylen.

Perfecte hold & shine Strong Hold Wax

Kom langs in de salon

Van Tuyllstraat 15, Hooglanderveen

Contact

(033) 2571910
info@hairdrezz.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:  08.30 – 17.30
Zaterdag: 08.00 – 14.30