Voor vrouwen

Keune streeft ernaar jou te laten stralen en ervoor te zorgen dat jij altijd de beste versie van jezelf kan zijn. Ontdek wat je kunt doen met jouw haar in combinatie met Keune producten. Lees onze artikelen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer haarinspiratie.

Alles wat jouw haar nodig heeft!

5 haartrends voor de zomer van 2021

Ben jij op zoek naar de nieuwste haartrend voor de zomer van 2021? Het team van Keune geeft je de nieuwste haartrends voor vrouwen voor deze zomer.

Wie van natuurlijk houdt, gaat een hele fijne zomer tegemoet. Met de haartrends van 2021 kunnen we ons namelijk weer overgeven aan de eenvoud. We verlaten de wereld van overconsumptie en we keren terug naar een mode van eerlijkheid en duurzaamheid. Gezond haar gaat boven alles.

1. Be yourself haartrend

Het draait dit jaar allemaal om de natural hair movement. Vrouwen omarmen hun natuurlijke haarstructuur. Waar natuurlijke krullen voorheen vlak werden gestijld, worden ze nu extra geaccentueerd. Be the best version of yourself!

2. Beach look

Met de beperkte reismogelijkheden wordt dit zomerkapsel een trend. Een natuurlijke lichtheid van het haar wordt nagebootst met een mooie balayage of andere highlighttechniek. Je creëert hiermee een kapsel dat je ook zou hebben als je net op vakantie bent geweest. De finishing touch: beach waves natuurlijk!

3. De moderne shag

De 90’s shag haircut komt helemaal terug deze zomer. Deze haartrend kenmerkt zich doordat het haar in verschillende lengtes gelaagd is. Dit zomerkapsel geeft je een androgyne look met zachte golvende lokken. Perfect gecombineerd met een aardse of nude haarkleur.

4. Warme kleuren

Warme, natuurlijke haarkleuren zul je vaak in 2021 gaan zien. Met subtiele variaties in de tinten wordt er een multi-dimensionaal effect toegevoegd aan het haar. Hiermee wordt het haar levendig en blijft het er toch natuurlijk uitzien. Het draait allemaal om nuance.

De Keune Semi Color is hiervoor een perfecte kleurbehandeling

5. De klassieke bob

Als je dacht dat een korte blonde bob uit de mode was, dan zit je verkeerd. De korte bob is de haartrend die in 2021 terugkeert. Het fijne aan deze haartrend is dat er voor elk gezichtsvorm en haartype er wel een kort kapsel mogelijk is.

Wil je deze ook platina blond? Maak dan gezellig een afspraak in onze salon.

Welke haarkleur past bij mij?

Voordat je naar de kapper gaat om je haar te kleuren, is het goed om te kijken welke haarkleur bij je staat. Natuurlijk kan de kapper je altijd van advies voorzien, maar het is slim om voor je afspraak al een idee te hebben. De Keune haarexperts geven je een aantal tips om erachter te komen welke haarkleur het beste past bij jou.

Welke haarkleur past bij jouw huid?

Om antwoord te kunnen geven op de vraag: “welke haarkleur past bij mij?” moet je eerst checken welke kleurtonen het beste bij jou passen. Kleuren worden ingedeeld in warme, koude en neutrale kleuren. Wanneer je een warm type bent, staan kleuren zoals rood, oranje en geel jou goed. Ben je een koud type, dan staan blauw, groen en violet je beter. Wanneer je een neutraal type bent, heb je mazzel, want dan kun je eigenlijk alle kleuren goed hebben.

Aan de hand van jouw huidskleur kun je bepalen in welke categorie jij valt.